AlleenNatuurlijk.nl


Het Natuurlijk Assortiment van AlleenNatuurlijk.nl:
Ecologische producten niet voor iedereen? De producten in deze webshop bewijzen het tegendeel. Van een puur tot glamour design en voor alle leeftijden. Met een mooie kwaliteit en alleen natuurlijk!

Natuurlijk Assortiment bij AlleenNatuurlijk.nl, biedt allerlei natuurlijke verzorgingsproducten voor jong en oud, voor man en vrouw. Daarnaast vind je in de webshop een uitgebreide reeks aan natuurcosmetica, natuurlijke huidverzorgin, natuurvoeding en natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ieder merk is zorgvuldig uitgekozen, de producten worden allemaal gemaakt met respect voor de natuur.

Met een bewuste keuze voor natuurlijke producten lever je een bijdrage aan een groenere wereld. Dat is een fijn idee, toch? Maar voor jezelf is het ook veel prettiger. Synthetische ingrediënten kun je maar beter vermijden ;-)

Wie dacht dat ecologische producten nog een geitenwollensokken imago hebben, heeft het mis. Natuurlijke voeding en verzorging wordt steeds populairder. En waarom zou je ook nog kiezen voor synthetisch als je kunt kiezen voor groene producten die heerlijk aanvoelen op je huid of heerlijk smaken, fijn ruiken, aantrekkelijk verpakt worden en vaak prima betaalbaar zijn?

Benieuwd naar de merken die worden aangeboden in deze natuurlijke webwinkel? Hieronder worden de grootste natuurlijke merken kort omschreven:

DE HALM
Graanpletterij De Halm is één van de grondleggers voor de productie van biologische granen, graanvlokken en muesli’s. Voor zover mogelijk worden granen verwerkt die in Nederland verbouwd zijn (mits de granen in Nederland geteeld kunnen worden). De producten worden bij de graanteler op milieuvriendelijke wijze geteeld, dus zonder gebruik van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De producten van De Halm zijn allemaal in het bezit van het EKO-keurmerk.

ECOVER
Ecover is een bekend merk dat onder andere was- en schoonmaakproducten met de beste resultaten produceert op basis van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen en mineralen. Ecover zet zich in voor verschillende (water-)projecten, zoals het Ocean Plastic Project.

HARMONIE
De Harmonie-lijn is ontwikkeld door de Nederlandse producent De Ambachtelijke en bestaat al sinds 1977. Het merk biedt 100% natuurlijke verzorgingsproducten die in het bezit zijn van het BDIH-keurmerk.

LAVERA
Lavera is een modern merk dat 100% natuurlijke verzorgingsproducten maakt. Waar mogelijk worden er biologische ingrediënten gebruikt. De meeste producten zijn NaTrue gecertificeerd. Lavera biedt ook een hele verzorgingslijn voor mensen met een gevoelige huid.

LOGONA
De producten van Logona worden sinds 1978 ontwikkelt door het Duitse Logocos Naturkosmetik AG. De hele lijn is voldoet aan de eisen van de BDIH. De producten worden getest bij vrijwillige proefpersonen om een optimale huidverdraagzaamheid en werking te garanderen. Opvallend is dat de producent al haar merken heeft teruggetrokken uit de Chinese markt, waar het verplicht is om cosmetica te testen op dieren.

SANTE
Ook dit merk komt van Logocos Naturkosmetik AG. De verzorgingslijn van SANTE is trendy met een Eco-Glamour design. De producten zijn puur plantaardig en BDIH en NaTrue gecertificeerd. Het merk ondersteunt diverse Fair-Trade-projecten.

TERRASANA
TerraSana is een distributeur van biologische producten, maar heeft ook een eigen merkenlijn voor biologische voeding. De producten van TerraSana zijn gecertificeerd met het EU-keurmerk voor biologische landbouw. TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak geplaatst.

URTEKRAM
Urtekram is in 1972 opgericht in Denemarken. De verzorgingsproducten van Urtekram zijn zuivere, eenvoudige en biologische verzorgingsproducten zonder verborgen of onaangename bestanddelen. De lijn voldoet aan de eisen van Ecocert.

WELEDA
Weleda is in Nederland misschien wel het meest bekende merk op het gebied van verzorgingsproducten. Ze begon in 1921 als een farmaceutisch laboratorium met eigen kruidentuin en is uitgegroeid tot een groot producent van onder andere verzorgingsproducten. Over de hele wereld zijn vestigingen te vinden met de mooiste kruidentuinen. De grondstoffen worden zoveel mogelijk biologisch en menswaardig geteeld. Alle producten van Weleda dragen het NaTrue label.

Overige natuurlijke merken vindt u via deze interne link.alleen-natuurlijk-natuurproducten-natuurlijke-merken  
Lytse Wyngaerden 26, 8404 BM  Langezwaag
Nederland

E-mail:Carolina

              KvK Handelsregister: 01110860    BTW nummer: NL1102.56.116.B01
 
AlleenNatuurlijk.nl is een webwinkel waar u veilig online kunt winkelen.